Conference on Information and Intelligent Systems (Faculty of Organization and Informatics, 2021)
Web-stranice međunarodne konferencije čiji je cilj biti veza između istraživača i stručnjaka uključenih u istraživanje i razvoj u području informacijskih i inteligentnih sustava i srodnih područja.