EKvarner.info poduzetnički potrtal PŽG. (Pula : Daj digital)
Web-stranice o poduzetništvu uz aktualne novosti Primorsko-goranske županije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.112022.)
Keywords: Poduzetništvo -- Primorsko-goranska županija