M.A. Bulgakov: Purpurni otok = Fridrih Direnmat: Play Strindberg = Tim Rice, libreto, Andrew Lloyd Webber, muzika: Isus Hristos superstar (Hrvatsko narodno kazalište, 1973)
Crveni plakat sa bijelom i crnom tipografijom te šest portretnih fotografija smještenih uz lijevi i desni rub plakataglumaca