Miroslav Šutej (Galerija Sebastian, 1973)
Crni plakat sa pet valjkastih oblika, horizontalnog usmjerenja, prikazani jedan ispod drugog. Središnji valjkasti oblik je žute boje, dva su u zelenoj te najgornji i najdonji u crvenoj boji