Alice Lenček (Galerija Mila Štrok, 1973)
Fotografija umjetnice koja sjedi na podu, okružena crtežima i priborom, snimljena iz povišene točke gledišta. Fotografija je smještena u gornjoj polovici plakata. U donjoj polovici plakata naslov i podatci o izložbi, bijelom tipografijom na crnoj podlozi.