[Skice]
Skice uglavnom portreta i aktova izvedenih u različitim crtačkim tehnikama (tuš, olovka, ugljen...). Vjerojatno se radi o skicama iz razdoblja autoričinog studiranja na Akademiji likovnih umjetnosti (sigurno za crteže GZAH 10469 drutt 2/154-157) ili iz razdoblja neposredno nakon.