Ethno ambient Live : Salona '98 /. (Grad Solin, 1998)
Gornje dvije trećine plakata zauzima detalj mozaika iz Salone. U donjoj trećini, popis izvođača (Lidija Bajuk, Tamara Obrovac Quartet, Marušić Is Trio, Legen, Klapa Cambi, Pučki pjevači Gospe od otoka, Vokalisti Salone)