[Polaganje u grob] (s.n., 1568)
Sv. Ivan, Bogorodica, Sv. Marija Magdalena, Sv. Josip iz Arimateje i Nikodem polažu Kristovo tijelo u grobnicu. U prvom planu trnova kruna, u pozadini brijeg s tri raspeća.