Dubrovnik : 6. eptina klavirska škola, Ruska klavirska škola = 6th Epta Piano School, Russian Piano School - Sever, Darko; Pervan, Ivo (Dubrovnik : Udruga klavirskih pedagoga, 1998)
Fotografija detalja dubrovačkih zidina, panorame grada te raspored predstavljanja klavirskog odjela Muzičke akademije u Zagrebu