Estetska oceanografija : (Ljepota mora i obale) ; prva knjiga - Cvjetković, Božo (Dubrovnik : De Giulli i drug, 1920)
1. Ljepota mora ; 2. Ljepota obale
Str. 85: Bibliografija autorovih djela
Kazalo
Keywords: Estetska oceanografija; Aesthetical oceanography