Mali meteorolog - Rasol, Dubravka; Špoler-Čanić, Kornelija; Horvath, Kristian; Čanić, Krešimir (Zagreb : Školska knjiga, 2014)
Sadržaj: 1. Što je tornado ; 2. Što je vjetrulja ; 3. Što je anemometar ; 4. Što je hidrološki ciklus ; 5. Što je kišomjer ; 6. Što je higrometar ; 7. Što su rosa i mraz ; 8. Što je magla ; 9. Što je tlak zraka ; 10. Što je barometar ; 11. Što je grmljavinska oluja ; 12. Što je munja ; 13. Što je Sunčeva energija ; 14. Što je termometar ; 15. Zašto je nebo plavo ; 16. Što je duga ; 17. Što je kisik ; 18. Što je ugljikov dioksid ; 19. Što su kisele kiše ; 20. Što je prognoza vremena
Keywords: Meteorološki pojmovi